Volvo Car Gent Zoekt Ingenieurs - Wervingsreserve

Volvo CAR Finance Limited Ghent , NY 12075

Posted 3 months ago

Ben jij open, gedreven, creatief en op zoek naar de nieuwste technologie? Een teamplayer die nieuwe mensen wil leren kennen, nood heeft aan avontuur en grote uitdagingen? Iemand die graag zijn werk en priv in evenwicht houdt?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Alles wat Volvo doet, begint bij mensen. De missie van Volvo Car Gent is om je leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken, dit is voor ons een tweede natuur. Zo doen wij het. Onze drie kernwaarden zijn vandaag belangrijker dan ooit: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. We beschermen wat belangrijk is en zijn er trots op dat we de wereld voor iedereen een beetje beter maken. Volvo heeft grootse plannen in Gent. Er komt een nieuwe modellenreeks, te beginnen met de Volvo XC40, met nieuwe technologien en gebouwd met de modernste technieken. Elektrische aandrijving zit in de pijplijn. Om deze groei te verzekeren zijn wij momenteel op zoek naar gepassioneerde ingenieurs.

Als ingenieur heb je binnen Volvo heel wat mogelijkheden: Van Supervisor tot Geometrie Ingenieur tot Supplier Quality Ingenieur, Volvo Car Gent gaat met jou de uitdaging aan.

Jouw taak:

  • Als Supervisor Productie draag je de verantwoordelijkheid over jouw deel van het productie proces. Je ondersteunt jouw teams van operatoren en helpt hen om onze 3 kernwaarden in de praktijk om te zetten.

  • Als Geometrie Ingenieur sta je in voor de instandhouding en continue verbetering van de geometrische kwaliteit van de wagen voor een specifieke toegekende product zone.

  • Als Tooling & Equipment Ingenieur ga je aan de slag in productie en ben je verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling en verbetering van materiaal en apparatuur binnen Volvo Car Gent

  • Als Supplier Quality Ingenieur sta je in voor de selectie en waarborging van de kwaliteit van onze nationale en internationale leveranciers


Onze geknipte kandidaat:

  • Behaalde een diploma Industrieel Ingenieur en kan zich vinden in onze 3 kernwaarden: Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

  • Heeft een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen

  • Is een echte teamplayer

Interesse? Aan de slag

Upload jouw CV, voorkeuren en motivatiebrief en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Ghent, BE

Job requisition ID: 4591


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Sales Advisor Gent

H&M

Posted 6 days ago

VIEW JOBS 11/6/2019 12:00:00 AM 2020-02-04T00:00 Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Gent ! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je 'to do'-lijstje staan volgende taken: * Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa * Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. * Aan de kassa werken * De levering verwerken en goederen uitpakken * De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen * Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan * In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: * Je kunt klanten en collega's op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. * Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren * Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers * Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk * Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken * Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière! H&M Ghent NY

Volvo Car Gent Zoekt Ingenieurs - Wervingsreserve

Volvo CAR Finance Limited