Systemutvecklare IFS Applications Pl/Sql, Linkping

CGI Group Inc. Linköping , Östergötlands Län 58223

Posted Today

Till en av vra stora kunder i Linkping sker vi nu en systemutvecklare inom PL/SQL. Har du erfarenhet av systemutveckling inom affrssystem? D r vi intresserade av dig!

Hos oss p CGI uppmuntras du att vara dig sjlv. Stmningen prglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Your future duties and responsibilities:

I den hr rollen fr du mjlighet att arbeta med systemutveckling i affrssystemet IFS Applications hos en av vra stora, lokala kunder. Du blir en del av ett team som arbetar med anpassningar och migreringar av affrssystemet och du fr mjlighet att arbeta bde med systemfrvaltning samt med projekt som att programmera och designa funktionsfrndringar i affrssystemets olika moduler. Vi jobbar med de senaste versionerna av IFS Applications.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi sker dig som har ett intresse fr problemlsning inom affrssystem och trivs med att arbeta i team och projektform. Vi tror att du har utbildning p hgskoleniv som tex systemvetare och har hunnit jobba ngra r inom branschen.

Vi tror att du har intresse och erfarenhet inom ngot eller ngra av dessa omrden:

  • Relationsdatabaser och SQL, grna Oracle

  • Affrssytem

  • Novacura

  • Crystal Report

  • IFS Report Designer

Fr denna tjnst behver du svenskt medborgarskap. Vidare r din svenska och engelska obehindrad i tal och skrift.

Vi ser fram emot din anskan s snart som mjligt, men senast den 16 juli. Fr denna tjnst hanterar vi anskningar lpande och tjnsten kan komma att tillsttas innan sista anskningsdag.

Om du har ngra frgor s r du vlkommen att kontakta Thomas Hammarlund, thomas.hammarlund@cgi.com.

IFS, Systemutvecklare, Utvecklare

What you can expect from us:

Utveckla din karrir hos oss.

Det r en extraordinr tid i vr bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI r i centrum fr frndringarna som hjlp fr vra kunders digitala resor och med spnnande karrirmjligheter fr vra medarbetare.

P CGI nr vi framgng genom vra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belningar som kommer genom att vi skapar ett vxande fretag, vilket strker vr garskapskultur. Alla vra medarbetare drar nytta av det vrde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av vrldens strsta oberoende tjnstefretag inom IT och affrsprocesser.

Skills:

  • English

  • Swedish

Have you been referred by a CGI Member for this position?*YesNo


Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Systemutvecklare Fr Mainten...

Saab Group

Posted Today

VIEW JOBS 6/20/2018 12:00:00 AM 2018-09-18T00:00 Vad du blir en del av Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Till vår sektion Maintenance Ground Support System söker vi nu dig som kan C#/.NET och vill arbeta med mjukvaruutveckling med hög kvalitet. Vår sektion har uppdraget att utveckla Maintenance Ground Support System (MGSS) som är underhållssystemet för JAS 39 Gripen. MGSS är en egenutvecklad mjukvaruapplikation som körs i Windowsmiljö. Systemet tar tillvara på driftsdata från Gripen och bearbetar denna. MGSS används i huvudsak av Gripens flygplanstekniker i deras operativa vardag ute på förband för t.ex. avancerad felanalys efter ett flyguppdrag. Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Saab Aeronautics och Experis. Du kommer att bli anställd hos Saab Aeronautics. Din framtida utmaning I din roll som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att i tätt samarbete med dina kollegor utveckla funktioner för analys av uppdragsdata från Gripen-planet. Arbetet sker bland annat i SQL server, C#/.NET, Visual Studio och TFS. Du kommer att arbeta i team och vara delaktig i hela kedjan av produktutvecklingen, från tidiga definitionsfaser, via kravställning, design och mjukvaruimplementation, till test och verifiering. Du kommer också ha kontakt med användare både i Saabs övriga utvecklingsverksamhet och ute hos våra kunder. Den du är idag Som person har du lätt för att samarbeta med andra och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Du trivs med att både bli ledd i ditt arbete och även med att leda och driva andras arbete. Du har också en god känsla för kvalitet och säkerhet där du ser metodik och processer mer som ett stöd än ett hinder i ditt arbete. Du är högskole- eller civilingenjör inom exempelvis data eller mediateknik, eller har motsvarande utbildningsbakgrund. Du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och känner dig bekväm med att arbeta med C#/.NET och SQL. Du får också gärna ha kunskaper i UX, TDD och/eller Visual Studio men det är inget krav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska språket. Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Placeringsort är Linköping. I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christian Johansson, 013-35 55 09, Saab Group Linköping Östergötlands Län

Systemutvecklare IFS Applications Pl/Sql, Linkping

CGI Group Inc.