Store Manager Gent

H&M Ghent , NY 12075

Posted 3 months ago

Wij zijn op zoek naar Store Managers (m/v) in Gent!

Ben je klaar om je leiderschapskwaliteiten te gebruiken in een wereld boordevol fashion?

Vind je ideale job in een omgeving die steeds in ontwikkeling is en met medewerkers om te begeleiden, klanten om te plezieren en hoge doelen om te behalen. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business.

Je verantwoordelijkheden

Behalve heel veel fun, horen bij de job van Store Manager bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je 'to do'-lijstje staan volgende taken:

 • Op elk niveau uitstekende klantenservice bieden

 • Opvolgen van de verkoopdoelstellingen en budgeten om de verkoop te optimaliseren

 • Ervoor zorgen dat alle winkelactiviteiten correct gebeuren (goederenpresentatie, verkoopactiviteiten, campagnes, stock en opvolging)

 • Rekruteren, trainen en ontwikkelen van personeel en een successieplanning voorzien voor het hele team

 • Ervoor zorgen dat alle kantoorprocedures correct verlopen (personeelsplanning, cash office, kortingen, leveringen, veiligheidsroutines)

 • Een voorbeeld en rolmodel zijn voor je team

Je profiel

We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze teamplayer bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over onderstaande persoonlijke kwaliteiten:

 • Je hebt veel energie en een resultaatgerichte houding

 • Je kunt verwachtingen en informatie communiceren aan je team

 • Je bent eerlijk en empathisch en je bent toegewijd aan het bedrijf en het welzijn van je team

 • Je bent goed georganiseerd en kan omgaan met een hoge werkdruk

 • Je kan prioriteiten stellen en vooruit plannen

 • Je kunt analyseren en reflecteren

 • Je bent in staat je eigen prestaties en dat van je team te beoordelen en verbeteren om zo de objectieven en resultaten te behalen

 • Je hebt een positieve houding en bent bereid om te leren en verbeteren

Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrire!


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Sales Advisor Gent

H&M

Posted 2 months ago

VIEW JOBS 11/6/2019 12:00:00 AM 2020-02-04T00:00 Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Gent ! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je 'to do'-lijstje staan volgende taken: * Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa * Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. * Aan de kassa werken * De levering verwerken en goederen uitpakken * De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen * Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan * In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: * Je kunt klanten en collega's op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. * Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren * Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers * Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk * Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken * Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière! H&M Ghent NY

Store Manager Gent

H&M