Social Specialist Carat Stockholm

Dentsu Aegis Network Stockholm , ME 04783

Posted 3 months ago

Job Title:

Social Specialist Carat Stockholm

Job Description:

Arbetsuppgifter och frvntningar:

Som Social Specialist r du rdgivare och mediekpare fr Carats kunder inom sociala medier och influencers. Du har hg frstelse fr vilken roll sociala medier och influencers har i ett vergripande kommunikationssyfte och kan ta fram rekommendationer som mter detta.

I tjnsten behver du hlla dig kontinuerligt uppdaterad om marknaden, ha ett genuint intresse fr kommunikation och alltid leverera p hgsta niv utifrn kundens resultat. Hr finns frvntningar p ett kreativt tnkande och retorisk frmga att presentera, utbilda och inspirera vra kunder.

I tjnsten frvntas du ta fram kpstrategier och rekommendationer inom sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn samt influencers.

Du genomfr kp i self-service system, optimerar, fljer upp, utvrderar och analyserar vra kunders aktiviteter i sociala medier. Du kommer ven projektleda, frhandla och utvrdera influencersamarbeten.

Krav:

Du tar ansvar och proaktivt driver kundens aktiviteter i sociala medier och deras resultat

God kunskaper inom sociala medier genom hela kundresan, frn att bygga varumrke till sljdrivande aktiviteter

Hg frstelse och intresse fr verktyg, insiktsarbete och analys inom sociala medier

Har jobbat med sociala medier eller liknande i 1 r, med erfarenhet av kp i self service system som Facebook Business Manager.

Mycket goda kunskaper inom officepaketet

Du uttrycker dig obehindrat p svenska och engelska

Erfarenhet frn arbete med performance marketing eller e-commerce r meriterande

Personliga egenskaper:

Har passion fr sociala medier i synnerhet och r nyfiken p nya effektiva content- och annonslsningar fr vra kunder

r noggrann, ansvarsfull och vill alltid leverera bsta mjliga service

Social och uppskattar att arbeta i team men ven van att arbeta sjlvstndigt och gillar ett hgt tempo

Har mycket energi, positiv och stark framtanda Coachning av medarbetare

Carat och dess medarbetare ska vara knda fr gldande samspel, grnsverskridande rekommendationer, mod och innovation.

Location:

Stockholm

Brand:

Carat

Time Type:

Full time

Contract Type:

Permanenticon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Strategic Treasury Analyst Till SEB I Stockholm

Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ)

Posted 5 days ago

VIEW JOBS 9/13/2019 12:00:00 AM 2019-12-12T00:00 Strategic Treasury Analyst till SEB i Stockholm Gillar du att ta eget ansvar, arbeta med strategiska frågor och bedriva komplex analys? Vill du arbeta med att säkerställa SEB:s finansiella stabilitet? Group Treasury söker nu en analytiker med placering i Kungsträdgården, Stockholm. Om jobbet Nu erbjuds möjligheten för rätt person att få arbeta med centrala frågor för en av Sveriges ledande storbanker. Group Treasury bär helhetsansvaret för bankens balansräkning, kapital- och likviditetsplanering och fungerar även som internbank. Utöver att optimera allokeringen av bankens finansiella tillgångar arbetar avdelningen även med den strategiska frågeställningen angående balansräkningens nuvarande och framtida utformning. Rollen innebär kvantitativ likväl som kvalitativ analys av bland annat bankens affärsverksamhet för att se över likviditetsrisken kopplad till affärsverksamheten med tillhörande prissättning. Avdelningen har tätt utbyte med bankens ledning, interna och externa intressenter samt relevanta myndigheter för att kunna föra frågorna vidare. Arbetet sker i en kreativ miljö där du förväntas utmana status quo för att finna innovativa lösningar på återkommande och nya utmaningar. Vem är du? Rätt kandidat har en relevant akademisk utbildning inom finans, matematik eller är civilingenjör med några års erfarenhet från konsultbranschen, bank eller liknande verksamhet. Du är en engagerad analytiker med starkt intresse för finansbranschen, bank- och makroekonomirelaterade frågor samt omvärldsbevakning. Starka presentationsfärdigheter och vissa programmeringskunskaper inom SQL eller Python är meriterande. Du är pedagogiskt och kommunikativt lagd då dina resultat ska presenteras på ett lättförståeligt vis, du arbetar strukturerat och möter dina deadlines. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet! Välkommen med din ansökan I denna rekrytering samarbetar SEB med Blaq. Frågor om tjänsten besvaras av Erik Olofsson, Rekryteringskonsult på Blaq, telefon 0790 68 73 90. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 4 oktober 2019. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV via denna länk; Blaq. Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ) Stockholm ME

Social Specialist Carat Stockholm

Dentsu Aegis Network