Sivilingenir/Ingenir Vann Og Avlp

Ramboll Environ Oslo , MN 56744

Posted 3 months ago

Vi inviterer deg til ta i bruk din innsikt innen vann- og avlpsteknikk for lse utfordrende problemstillinger i en stilling hvor du du vil jobbe selvstendig og tverrfaglig for finne gode, brekraftige lsninger som gir kunden merverdi. Oslo-kontoret har stor pgang av oppdrag innenfor infrastruktur og overvann . For denne rollen trenger du en utdannelse som ingenir (bachelor/master) og 3-5 rs relevant erfaring, men vi oppfordrer ogs nyutdannede til ske. Er du vr nye Sivilingenir/ingenir Vann og avlp? Klikk p skeknappen for legge inn din sknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et pent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmilj? I Rambll fr du brukt din kunnskap til skape et bedre samfunn og ke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vrt i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen p prosjekter som bidrar til brekraftig endring, bde sosialt, konomisk og for miljet.

Bli en del av vr VA-avdeling

Som vr nye Sivilingenir/ingenir Vann og avlp blir du en del av vrt Oslo-kontor, hvor vi jobber med tverrfaglige prosjekter innen bde privat og offentlig sektor. Du vil ha faglig tilknytning til avdelinger bde nasjonalt og internasjonalt. Kontoret og avdelingen har et kompetent fagmilj, og vi legger vekt p god takhyde og humor i hverdagen. En hovedoppgave vil vre bidra til videreutvikle det solide fagmiljet vi har i Oslo.

Dine hovedoppgaver og ansvarsomrder vil vre:

 • Prosjektledelse fra ide til realisering

 • Rolle som oppdragsmedarbeider, fagansvarlig eller oppdragsleder avhengig av evner og interesser

 • Planlegging og prosjektering av varierte oppdrag innen tradisjonell VA- prosjektering

 • Renovering av VA-ledninger, NoDig

 • Overvannsproblematikk og fordryning

 • Beskrivelser og utredninger innen vann og avlp

 • Modellering av VA-systemer

 • Befaring og oppflging av VA-anlegg

Vi sttter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne vre er vr viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vr suksess. Fra du starter hos oss fr du sttten du trenger for utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel vre:

 • Utdannet sivilingenir/ingenir innen VA-faget

 • Er ansvarsbevisst og lsningsorientert

 • Har lokale markedskontakter

 • Interesse for markedsutvikling og tilbudsskriving

 • Erfaring med prosjekteringsverkty som Autocad, Novapoint og evt. modelleringsprogrammer som Mike urban, HECRAS m.m.

I denne rollen vil det vre en fordel om du ogs har god formuleringsevne og kommuniserer godt bde skriftlig og muntlig.

Velkommen til vr Vanndivisjon

I Rambll jobber et globalt team av vanneksperter for sikre utviklingen av brekraftige samfunn. Vi hjelper kundene vre hndtere de strste vannutfordringene deres, og leverer lsninger som ivaretar bde mennesker og natur. Vre hovedomrder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avlp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avlpsvann.

Rambll i Norge

Rambll er et av Norges ledende selskap innen rdgivende ingenirtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig p store og sm prosjekter. Hos oss kan du bidra til skape innovative og brekraftige lsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik sker du

Sk via nett, ved trykke p skeknappen og laste opp CV, sknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til hre fra deg. Sknadsfrist: 02.12.2019.

Har du sprsml?

Kontakt [Avdelingsleder Einar Vegsundvaag einar.vegsundvaag@ramboll.no mob:95182352]


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Vi Sker En Engasjert Og Ansvarsbevisst Systemforvalter Til DNB Markets

Dnb NOR Asset Management

Posted Yesterday

VIEW JOBS 1/28/2020 12:00:00 AM 2020-04-27T00:00 Har du lyst på en jobb i DNB Markets? Nå har vi behov for en ny medarbeider som skal ha spesielt fokus på løsninger for Fund Execution & Custody og portføljesystemet DNB IMS som benyttes i divisjon Verdipapirtjenester. Vår oppgave er å være "Helpdesk" for DNB Markets globalt og vi har derfor utstrakt kontakt med DNB Markets ansatte både ute og hjemme. Samtidig har vi en rolle som systemforvaltere som betyr at vi deltar i daglig drift av applikasjonene og har utstrakt kontakt med IT Markets og med leverandørene av våre systemløsninger. Vi skal vise vei, skape morgendagens produksjonsmiljø og styrke vår slagkraft i digitaliserte verdikjeder. Dine oppgaver vil bl.a. være: * Forvalte og bidra i utviklingen av porteføljesystemer for verdipapirtjenester og Robotic Processing Automation. * Sikre forretningsmessig stabil og kostnadseffektiv systemforvaltning av løsninger i Markets og tilhørende grensesnitt/integrasjoner. * Støtte DNB Markets virksomhet med kompetanse og databehov * Tilby aktiv support til virksomhetens brukere av forvaltede handels- portefølje- og oppgjørssystemer * Incident, problem og change management * Kontaktledd mot eksterne tjenesteleverandører Vi ser etter deg som har en god teoretisk bakgrunn og som har en generell interesse for både IT og verdipapir/finansmarkedene. Du er en avansert bruker av Excel, har kjennskap til HTML/CSS/JavaScript, XML, koding i .Net og har erfaring med databaser og SQL (DDL og DML). Det er ønskelig at du har erfaring med operativsystemer, både Windows Server og Unix/Linux. Anvendelse og forvaltning av systemer og tjenester for å tilfredsstille relevante reguleringer og kundebehov vil være en sentral del av stillingen. Medarbeiderne våre trives hos oss. Arbeidsmiljøet kan være hektisk og du får mulighet til å lære nye ting og å utvikle deg løpende. Vi jobber i en kombinasjon av team- og selvstendig arbeid. Som vår nye kollega må du like å samarbeide og skape resultater sammen med andre. Avdelingen praktiserer ulike vakt/skiftordninger. Vi er til stede når medarbeidere i Markets har størst behov og på kritiske tidspunkter for vår virksomhet. Dnb NOR Asset Management Oslo MN

Sivilingenir/Ingenir Vann Og Avlp

Ramboll Environ