Seniorrdgiver Utredning

DNB ASA Oslo , MN 56744

Posted 3 weeks ago

Finansbransjen str midt oppe i en transformasjon, og DNB m tilpasse seg markedssituasjon og rammebetingelser i rask endring. Konsernrevisjonen rapporterer direkte til styret og vr viktigste oppgave er pse at DNB-konsernet drives forsvarlig i henhold til lover, forskrifter og vedtatte retningslinjer.

Konsernrevisjonen er i dag dryt 40 ansatte og er blant landets fremste fagmiljer innen operasjonell revisjon. Vi har innsikt i hvordan ett av Norges strste konsern drives, p alle niver fra styret og konsernledelsen til prosjekter, avdelinger og store leverandrer.

Til vrt utredningsteam sker vi deg som har lyst p utfordrende og varierende arbeidsoppgaver med ansvar for behandling av interne misligheter og uregelmessigheter som er en konsernfelles funksjon for denne type oppdrag.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Gjennomfre utredningsoppdrag iht. Konsernrevisjonens metodikk

 • Bidra i operasjonelle revisjonsoppdrag med fokus p mislighetsrevisjon iht. Konsernrevisjonens metodikk (oppdragsbasert)

 • Bist Konserndirektr Revisjon i behandling av henvendelser fra bankens internvarslingskanal

 • Sttte og veilede vrige rdgivere i revisjons- og utredningsoppdrag

 • Aktivt arbeide for god kommunikasjon med medarbeidere og ledere i Konsernrevisjonen og samarbeidsparter, samt bidra til skape gode holdninger til kvalitet og effektivitet

 • Utvikle og vedlikeholde egen kompetanse iht. Konsernrevisjonen kompetanseplaner

 • Vedlikeholde kunnskap om regulatoriske krav og markedsstandarder relatert til internrevisjon, utredning og konsernets virksomhetsomrde

 • Sttte revisjonsledelsen i faglige problemstillinger, planprosesser og rapporteringsyemed

 • Bidra til videreutvikling av arbeidsmetodikk og analysekompetanse (data) innenfor utredningsomrdet

Krav til kompetanse

 • Hyere utdannelse fra Politihgskole. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

 • Erfaring fra etterforsknings-/utredningsarbeid

 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne p bde norsk og engelsk

nskede personlige egenskaper

Vi nsker at du er utadvendt, arbeider strukturert og at du er analytisk med evne til gjennomfre krevende oppgaver. Du kan jobbe selvstendig og i team, er mlbevisst og resultatorientert der lsning og kvalitet har hyt fokus. Gode relasjonsegenskaper, hy personlig integritet samt objektivitet er helt ndvendig i denne stillingen.

Vi tilbyr deg et unikt innblikk i hele konsernet og hvordan det drives. Som utreder i en konsernfunksjon blir du hele tiden utfordret p fagomrdet og du jobber med mennesker p alle niver i organisasjonen.

Noe reisevirksomhet m pregnes da arbeidsomrdet er hele konsernet.

Ta kontakt med Hans Michael Molstad for en uforpliktende samtale.


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Seniorrdgiver Utredning

Dnb NOR Asset Management

Posted 3 weeks ago

VIEW JOBS 3/6/2020 12:00:00 AM 2020-06-04T00:00 Finansbransjen står midt oppe i en transformasjon, og DNB må tilpasse seg markedssituasjon og rammebetingelser i rask endring. Konsernrevisjonen rapporterer direkte til styret og vår viktigste oppgave er å påse at DNB-konsernet drives forsvarlig i henhold til lover, forskrifter og vedtatte retningslinjer. Konsernrevisjonen er i dag drøyt 40 ansatte og er blant landets fremste fagmiljøer innen operasjonell revisjon. Vi har innsikt i hvordan ett av Norges største konsern drives, på alle nivåer fra styret og konsernledelsen til prosjekter, avdelinger og store leverandører. Til vårt utredningsteam søker vi deg som har lyst på utfordrende og varierende arbeidsoppgaver med ansvar for behandling av interne misligheter og uregelmessigheter som er en konsernfelles funksjon for denne type oppdrag. Sentrale arbeidsoppgaver * Gjennomføre utredningsoppdrag iht. Konsernrevisjonens metodikk * Bidra i operasjonelle revisjonsoppdrag med fokus på mislighetsrevisjon iht. Konsernrevisjonens metodikk (oppdragsbasert) * Bistå Konserndirektør Revisjon i behandling av henvendelser fra bankens internvarslingskanal * Støtte og veilede øvrige rådgivere i revisjons- og utredningsoppdrag * Aktivt å arbeide for god kommunikasjon med medarbeidere og ledere i Konsernrevisjonen og samarbeidsparter, samt bidra til å skape gode holdninger til kvalitet og effektivitet * Utvikle og vedlikeholde egen kompetanse iht. Konsernrevisjonen kompetanseplaner * Vedlikeholde kunnskap om regulatoriske krav og markedsstandarder relatert til internrevisjon, utredning og konsernets virksomhetsområde * Støtte revisjonsledelsen i faglige problemstillinger, planprosesser og rapporteringsøyemed * Bidra til videreutvikling av arbeidsmetodikk og analysekompetanse (data) innenfor utredningsområdet Krav til kompetanse * Høyere utdannelse fra Politihøgskole. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse * Erfaring fra etterforsknings-/utredningsarbeid * God muntlig og skriftlig formuleringsevne på både norsk og engelsk Ønskede personlige egenskaper Vi ønsker at du er utadvendt, arbeider strukturert og at du er analytisk med evne til å gjennomføre krevende oppgaver. Du kan jobbe selvstendig og i team, er målbevisst og resultatorientert der løsning og kvalitet har høyt fokus. Gode relasjonsegenskaper, høy personlig integritet samt objektivitet er helt nødvendig i denne stillingen. Vi tilbyr deg et unikt innblikk i hele konsernet og hvordan det drives. Som utreder i en konsernfunksjon blir du hele tiden utfordret på fagområdet og du jobber med mennesker på alle nivåer i organisasjonen. Noe reisevirksomhet må påregnes da arbeidsområdet er hele konsernet. Ta kontakt med Hans Michael Molstad for en uforpliktende samtale. Dnb NOR Asset Management Oslo MN

Seniorrdgiver Utredning

DNB ASA