Senior Applikationskonsult CRM Dynamics 365

CGI Group Inc. Stockholm , ME 04783

Posted 2 months ago

Beskrivning av tjnsten

Brinner du fr att vidareutveckla och effektivisera kunders affrsprocesser kopplat till CRM? Vill du dessutom arbeta med Microsoft Dynamics 365 i absoluta framkant? D r du varmt vlkommen att ska till oss p CGI, ta chansen att bli del av Sveriges starkaste och strsta Dynamics-leverans!

Som Senior Applikationskonsult hos oss p CGI kommer du arbeta med CRM-projekt och implementationer i absoluta framkant fr vra kunder. Du blir en del i ett tidigt skede och arbetar hela vgen frn frstudie och kravstllning till Go Live.

Du kommer ha ett framtrdande ansvar i leveranserna dr du tillsammans med Lsningsarkitekten kommer stta sjlva lsningen, och vi ser grna att man kan ta lead i de projekt man sitter med. Projekten vi arbetar med r av varierad karaktr men ofta handlar det om strre implementationer dr man arbeta cross mellan flera olika team, plattformar och produkter.

Dina ansvarsomrden rr huvudsakligen

 • Stta lsning tillsammans med Lsningsarkitekt

 • Kravstllning och kontinuerlig kundkontakt

 • Driva, hlla och dokumentera workshops

 • Konfigurering i systemet och bygga workflows

 • Testning

Kvalifikationer fr att bli framgngsrik denna roll

Fr att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framt och utmana sig sjlv. Du r trygg i din roll och vet hur man skapar frtroende fr svl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsfrmga d du kommer ha mnga kontaktytor bde internt och externt. Du har en frtrolig framtoning, brinner fr kundnytta och r affrsmssighet i allt du gr.

Vidare sker vi dig som har:

 • Minst 5 rs erfarenhet av att arbetat med Microsoft Dynamics kopplat till CRM-plattformen (Customer Engagement, Power plattform, MDA etc)

 • Erfarenhet av affrsprocesser och verksamhetsfrstelse kopplat till CRM.

 • Har varit delaktig i att stta en lsning

Det r meriterande om du har:

 • Konsulterfarenhet

 • Erfarenhet av andra CRM-system

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom slj, marknadsfring eller liknande omrden

 • Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft

Den hr rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt vlkommen med din anskan!

icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Junior Applikationskonsult Dynamics 365

CGI Group Inc.

Posted 2 months ago

VIEW JOBS 10/14/2020 12:00:00 AM 2021-01-12T00:00 Beskrivning av tjänsten Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vår juniorsatsning inom Dynamics 365 för dig med intresse för ERP/CRM. Här väntar en brant inlärningskurva där stort personligt ansvar i kombination med skarpa uppdrag, intern utbildning och mentorskap ger dig den perfekta språngbrädan ut i arbetslivet. Hos oss på CGI kommer du ha möjlighet att få arbeta med spännande kunder i projekt där förändring och effektivisering av affärsprocesser kopplat till verksamhetssystem står på agendan. En roll där du kombinerar det bästa av två världar, IT och verksamhet. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult utför är t.ex. krav -och testledning, design och konfigurering, workshopledning och processkartläggning. För att ha bästa möjliga förutsättningar att växa kommer du att bli tilldelad en mentor samt en fadder. Du får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just Dynamics 365. Är du den vi söker? Vi letar efter dig som: * Är i början av din karriär och vill utvecklas in i en konsultroll inom Dynamics 365. * Har en relevant universitets- eller högskole-utbildning inom exempelvis systemvetenskap, affärssystem, industriell ekonomi, logistik eller ekonomi. * Har ett intresse för gränslandet mellan IT/Verksamhet * Tidigare erfarenhet/har arbetat inom logistik, ekonomi, sälj, service eller liknande. (meriterande) * Tidigare har arbetat som konsult. (meriterande) För att passa in i rollen ser vi att du som person är självgående med både stor vilja och eget driv att ta sig framåt. Du är en lagspelare som hjälper till och stöttar andra såväl som bidrar till ett positivt klimat där vi delar med oss till varandra. Att vara lyhörd och inlyssnande är också egenskaper vi värderar högt. Då vi har flertalet kunder och implementationsprojekt utomlands så ser vi positivt på om du är öppen till att resa i tjänsten. Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan! CGI Group Inc. Stockholm ME

Senior Applikationskonsult CRM Dynamics 365

CGI Group Inc.