Oversetter I DNB

Dnb NOR Asset Management Oslo , MN 56744

Posted 4 months ago

Er du en erfaren oversetter som finner gleden i et klart og tydelig sprk og har din styrke i oversetting fra norsk til engelsk? Er du opptatt av detaljer s vel som det store bildet? N ser vi i DNB etter en faglig sterk og initiativrik kollega som liker jobbe i et travelt milj. Du vil f en spennende og allsidig jobb sammen med flinke og engasjerte kollegaer som bryr seg om kommunikasjon og sprk.

Som n av to oversettere i DNB er du med p sikre at informasjon, rapporter og dokumenter holder et hyt sprklig niv p bde norsk og engelsk. Har du innsikt i bank- og finansbransjen er det en stor fordel. Oppdragene er svrt varierte, og vi har tett og god kontakt med oppdragsgiverne.

Arbeidsoppgaver:

  • Faglig ansvar for levere oversettelser av hy kvalitet mellom norsk og engelsk (hovedvekt p norsk til engelsk) av tekster til bde intern og ekstern bruk

  • Korrektur og kvalitetssikring av norske og engelske tekster

  • Generell rdgivning knyttet til skriftlig og muntlig sprk

  • Kontakt med relevante samarbeidspartnere

Vi ser etter deg som har:

  • Relevant utdanning og erfaring som oversetter fra norsk til engelsk, gjerne innen bank og finans

  • Erfaring med bruk av elektroniske verkty, som blant annet Memsource

  • Solid skriftlig fremstillingsevne p norsk og engelsk

  • God kunnskap om finansterminologi p norsk og engelsk

  • Evne til lse oppgaver med presisjon, selv under press

  • Gode kommunikasjonsevner, bde skriftlig og muntlig

Hvordan har vi det i DNB?

Her fr du jobbe med hyggelige kollegaer ved DNBs moderne hovedkontor i Bjrvika. Vi deler lyse og luftige kontorlandskap med andre kommunikasjonsmiljer i DNB, og nyter godt av bde tverrfaglige samarbeid, en strlende kantine, mange sosiale tilbud og mye god kaffe (og te)!

Vi tror du vil trives her om du setter pris p faglige og sprklige utfordringer, teamarbeid og tett kontakt med oppdragsgiver og andre kollegaer.

Sknader vurderes fortlpende.


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Analytiker I DNB Asset Management Helsesektoren

Dnb NOR Asset Management

Posted 4 months ago

VIEW JOBS 11/9/2019 12:00:00 AM 2020-02-07T00:00 Helsesektoren er definert som et satsningsområde i DNB Asset management og vi leter etter deg som har stor interesse for aksjer og som har ambisjoner om å gjøre karriere innenfor kapitalforvaltning. Vi forvalter helsesektoren i våre globale aksjeporteføljer. Vi har også god suksess med sektorfondet, DNB Health Care, som markedsføres i Norge og Europa. Dette vil du jobbe med: * Dybdeanalyser av delindustrier og selskapsanalyser * Modellbygging og generering av investeringsideer * Oppfølging av eksisterende og nye investeringer * Utføre handler og overvåke porteføljene * Utarbeide og vedlikeholde kundepresentasjoner Du er glødende interessert i aksjemarkedet og analytisk anlagt. Er nysgjerrig, løsningsorientert, detaljfokusert, selvgående og har konkurranseinstinkt. Du trives med komplekse problemstillinger og er glad i utfordringer. Krav til kompetanse og erfaring * Høyere utdannelse * Dyptgående regnskapsforståelse og kunnskap om selskapsverdsettelse * Gode dataferdigheter * Minimum 2-5 års relevant arbeidserfaring * Gode kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig) Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter. Vi ser frem til å motta din søknad. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt. Dnb NOR Asset Management Oslo MN

Oversetter I DNB

Dnb NOR Asset Management