Sorry, this job is no longer accepting applications. See below for more jobs that match what you’re looking for!

Matematiker / Kvantitativ Analytiker, Client Advisory, C&I, Oslo

Expired Job

Danske Bank Oslo , MN 56744

Posted 5 months ago

Har du en M.Sc, eller P.hD. i matematikk/matematisk finans, statistikk, aktuarfag eller tilsvarende? Er du ogs veldig god til programmere i for eksempel MATLAB. Da er du kanskje vr nye kvantitative analytiker!

Danske Bank ser etter en ambisis kvantitativ analytiker for styrke vrt Client Advisory team. Gruppen bestr av 25 personer i Norden, hvorav 5 sitter i Oslo.

Vi rdgir de strste bedriftene, forsikringsselskapene og bankene i Norden rundt finansiell risikostyring. Client Advisory er samlokalisert med bankens megleroperasjon for valuta- og rentederivater og obligasjoner.

Som kvantitativ analytiker vil du bruke dine sterke problemlsningsegenskaper til analysere, modellere og simulere foretakenes og forsikringsselskapenes risikobilde n og i fremtiden. Modellering av finansielle tidsserier str sentralt i arbeidet. Du vil benytte og videreutvikle dagens modellrammeverk.

Rollen krever at du har hyere utdannelse innenfor en kvantitativ fagretning. Du har i tillegg inngende programmeringskompetanse og behersker sprk som for eksempel MATLAB, C++ eller Python meget godt.

Du har gode karakterer fra studiene og liker prestere p et hyt niv. Det er fordel, men ikke en forutsetning, at du kjenner til finansielle derivater.

Stillingen fordrer gode kommunikasjonsferdigheter, bde skriftlig og muntlig, p norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Du vil f store faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter i et dynamisk milj. Arbeidssted er Oslo, men du vil ogs arbeide p prosjekter p tvers av Norden.

Interessert?

Har du sprsml til stillingen kan du ta kontakt med leder for det norske Client Advisory teamet, Joachim Wernersen p +47 920 48 440.

Send sknad og CV senest 21.09.2018.

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale rtter og med broer til resten av verden. I over 145 r har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med realisere sine ambisjoner.

Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi ogs livsforsikring og pensjon, boligln, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester.upload resume icon
See if you are a match!

See how well your resume matches up to this job - upload your resume now.

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Analytiker HrData

DNB ASA

Posted 4 weeks ago

VIEW JOBS 12/19/2018 12:00:00 AM 2019-03-19T00:00 People & Operations er et nyopprettet område i DNB og består av ca. 1200 medarbeidere. Vi har fått et spennende og utfordrende mandat i konsernet og skal levere på kompetanseløftet, styrke effektivitet i all produksjon, samle og styrke fellesfunksjoner og skape en forbedringskultur i hele DNB. Seksjon People Analytics i divisjon Business Support leverer bemanningsstyringsinformasjon og rapportering til konsernet på alle ansattdata. Er du god på å tenke systematisk, helhetlig og analytisk? Liker du å jobbe med datasett og tall, samtidig som du er opptatt av kvalitet? Kan du formidle budskap på en enkel og visuell måte? Har du kompetanse innenfor datavarehusverktøy? Er du i tillegg nysgjerrig på HR-utordringer? Vi jobber med temaer som; hvorfor turnover øker, hva som typisk skjer før ansatte sier opp jobben sin, hvilke faktorer påvirker mobilitet og hvordan vi skal utvikle riktig kompetanse når bank ikke lengre er bare en bank. Vi lager analyser som gir organisasjonen viktig innsikt i disse temaene. Vil du være med? Du vil få gode kollegaer som er interessert i å bidra til at du lykkes. Det er store læring og utviklingsmuligheter fremover i en spennende bransje og fagområde. Ansvarsområder * Utarbeide analyser som gir innsikt og bidrar til strategiske beslutninger * Fremstille data på en enkle og visuell måte samt utarbeidelse av presentasjonsmateriale * Effektivisere og standardisere arbeidet med uttrekk, sammenstilling og rapportering av data * Være en rådgiver i overgangen til nytt personaldatasystem Ønskede kvalifikasjoner: * God forretningsforståelse og evne til å samarbeide * Innovativ, initiativrik og ser nye løsninger * Strategisk, analytisk og strukturert * Evne til å dele kompetanse, samt bidra til å motivere og engasjere andre * Høyere utdanning eller erfaring fra tilsvarende stilling * God bruk og systemforståelse av databaseverktøy (eksempelvis BI Query, BI Assistent, Teradata SQL Assistent etc.) og Excel med makro kompetanse * Kommuniserer godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig Søknader vurderes fortløpende. DNB ASA Oslo MN

Matematiker / Kvantitativ Analytiker, Client Advisory, C&I, Oslo

Expired Job

Danske Bank