Jurist Till Seb, Stockholm

Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ) Stockholm , ME 04783

Posted 2 months ago

Jurist till SEB, Stockholm

Vill du arbeta med juridisk rdgivning i en utvecklande milj? Nu sker vi tv jurister till vr juristavdelning

Om jobbet

Arbetet bestr frmst i daglig rdgivning till vra rdgivande enheter med kundkontakt. Arbetet innebr ocks juridisk rdgivning till centrala enheter ssom kreditavdelningar, avdelningar fr produktutveckling och kundsegment.

Du kommer ven arbeta med avtalsskrivning, kundklagoml, tvister och utbildning. Du fljer utvecklingen inom frmst kredit- och insolvensrtt samt allmn bankjuridik, bde p EU-niv och i nationell lagstiftning. Du medverkar i Bankfreningens olika juristgrupper och tar ven i vrigt aktiv del i branschens utveckling. D bde SEB och branschen arbetar aktivt med digitalisering behver du ha intresse fr ny teknik.

Vem r du?

Fr att lyckas i rollen behver du vara strukturerad, drivande och noggrann. Du r en lagspelare som kan hantera och bygga relationer p olika niver inom affren och mellan olika supportfunktioner inom SEB. Du levererar hg juridisk kvalitet samt har integritetet.

Vi ser att du har jur.kand. examen med ngra rs arbetslivserfarenhet helst med inriktning p finansiell juridik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, bde i tal och skrift. Erfarenhet av kreditrtt, allmn bankjuridik och avtalshantering r meriterande.

Ls mer om hur det r att arbeta p SEB www.sebgroup.com/career

P SEB r vi vertygade om att inkludering och mngfald r avgrande fr att kunna bygga starka och bra team och fr att vrt fretag ska vara hllbart fr framtiden. Vi strvar efter att ha en inkluderande och vrderingsdriven kultur dr vi alla knner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kn, lder eller varifrn vi kommer.

Bra personer knner ofta bra personer dela grna annonsen om du har en vn som skulle lska det hr jobbet

Vlkommen med din anskan

Redo att anska? Du r varmt vlkommen med din anskan; grna s snart som mjligt d urvalet grs lpande, men senast den 6 mars 2020.

Har du frgor om tjnsten r du vlkommen att kontakta Marie Lning 070 -763 63 32 eller Nils Clausen 070 763 64 45. Fr att skicka in din anskan klickar du p nedanstende lnk. Skicka med en kort beskrivning av dig sjlv och vad du kan bidra med i den hr rollen samt ditt CV.icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Senior Cobol Db2Utvecklare/Designer Till SEB I Stockholm

Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ)

Posted 2 weeks ago

VIEW JOBS 3/10/2020 12:00:00 AM 2020-06-08T00:00 Senior Cobol, DB2-utvecklare/Designer till SEB i Stockholm Vill du arbeta med andra kompetenta och drivna teamspelare som brinner för att utveckla och förvalta applikationer i DB2 och Cobol? Vi jobbar med att utveckla och förvalta SEBs datalager (BIW/DW) och ekonomisystemet. Nu söker vi erfarna DB2 och Cobol-utvecklare! Om jobbet Du kommer framförallt att arbeta med utveckling och design av datalagret som används inom risk och finans. Du arbetar i ett agilt team och i nära samarbete med affären, där kundernas behov och önskemål är i fokus. Vår ambition är att alla i teamet ska utveckla sin kompetens inom bland annat, agilt arbetssätt, SAFe, analys, design, krav, test och programmering. Teamet består av 16 medarbetare med några av de vassaste COBOL, DB2 utvecklarna i Sverige. Vem är du? För att trivas och lyckas i din roll hos oss är du kund- och affärsorienterad samt trivs med att arbeta i team. Du är engagerad och jobbar strukturerat med en god leverans-förmåga. Du är positiv och tydlig i din kommunikation och delar gärna med dig av din kunskap. Du drivs av att ständigt utveckla dig själv och ditt sätt att arbeta. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att vara designer/arkitekt inom Mainframe/Cobol, flerårig erfarenhet av Cobol-programmering och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Utöver det ser vi gärna att du har erfarenhet av DB2. Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet. Välkommen med din ansökan Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 2020-04-10. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Alexander Eliasson på mail Alexander.Eliasson@gmail.com Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ) Stockholm ME

Jurist Till Seb, Stockholm

Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ)