Analytiker I DNB Asset Management - Helsesektoren

Dnb NOR Asset Management Oslo , MN 56744

Posted 3 months ago

Helsesektoren er definert som et satsningsomrde i DNB Asset management og vi leter etter deg som har stor interesse for aksjer og som har ambisjoner om gjre karriere innenfor kapitalforvaltning.

Vi forvalter helsesektoren i vre globale aksjeportefljer. Vi har ogs god suksess med sektorfondet, DNB Health Care, som markedsfres i Norge og Europa.

Dette vil du jobbe med:

  • Dybdeanalyser av delindustrier og selskapsanalyser

  • Modellbygging og generering av investeringsideer

  • Oppflging av eksisterende og nye investeringer

  • Utfre handler og overvke portefljene

  • Utarbeide og vedlikeholde kundepresentasjoner

Du er gldende interessert i aksjemarkedet og analytisk anlagt. Er nysgjerrig, lsningsorientert, detaljfokusert, selvgende og har konkurranseinstinkt. Du trives med komplekse problemstillinger og er glad i utfordringer.

Krav til kompetanse og erfaring

  • Hyere utdannelse

  • Dyptgende regnskapsforstelse og kunnskap om selskapsverdsettelse

  • Gode dataferdigheter

  • Minimum 2-5 rs relevant arbeidserfaring

  • Gode kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig)

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmilj og gode utviklingsmuligheter.

Vi ser frem til motta din sknad. Ved sprsml er det bare ta kontakt.


icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Jurist DNB Eiendom

Dnb NOR Asset Management

Posted 2 weeks ago

VIEW JOBS 1/3/2020 12:00:00 AM 2020-04-02T00:00 DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap. Vi er en aktiv markedsleder, og er en del av Norges største finanskonsern. Vår ambisjon er at vi skal stå for de store endringene i bransjen fremover. Vi er opptatt av å forstå våre kunders behov, og å kunne tilby moderne, digitale og attraktive løsninger. Kvalitet er en viktig del av vår strategi. I den sammenheng søker vi etter en dyktig jurist som kan styrke vår fagavdeling. Vår jurist vil få en sentral rolle i fagavdelingen og selskapet for øvrig. Vi ønsker en person som har høy faglig kompetanse og god innsikt i de rammer vi som profesjon jobber innenfor. Erfaring fra bransjen er nødvendig. Det stilles krav til god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne, god digital forståelse, samt gode pedagogiske evner. Juristen rapporterer til fagsjef i DNB Eiendom. Sentrale arbeidsoppgaver/ansvarsområder * Juridisk bistand og rådgivning, både i fagavdelingen og i selskapets salgsavdelinger * Bistå med behandling av reklamasjonssaker, herunder vurdering av prosessrisiko og saker i Reklamasjonsnemnda for eiendomsmeglingstjenester * Kontaktpunkt mot DNB Advokatene i forbindelse med rettslige prosesser * Bistå i risikovurderingen av eiendomsmeglingsprosessen * Bistå i forbindelse med ajourføring/oppdatering av internkontrollsystemet * Faglig opplæring og informasjon * Delta i fagavdelingens øvrige arbeider Kompetanse og erfaring * Erfaring, interesse for og gode kvalifikasjoner knyttet til lovverket rundt eiendomsmegling * Du må være utdannet jurist eller advokat Vi tilbyr * Meget gode faglige utviklingsmuligheter * Spennende hverdag der "ingen dag er lik den andre" * Gode forsikringsordninger og vilkår som ansatt i DNB-konsernet Vi ser frem til å høre fra deg. Dnb NOR Asset Management Oslo MN

Analytiker I DNB Asset Management - Helsesektoren

Dnb NOR Asset Management