AML Advisor, AML Corporates, Corporates & Institutions, Oslo

Danske Bank Oslo , MN 56744

Posted 2 weeks ago

Er du en utadvendt person med hyt kundefokus og interesse for AML og Compliance? Vil du vre med forbedre og utvikle bankens arbeid innenfor AML-omrdet? Da kan dette vre jobben for deg!

Danske Bank er bevisst sitt samfunnsansvar og har de siste rene bygget opp et stort fagmilj innen anti-hvitvasking (AML) i bde Norge og andre land. Akkurat n leter vi etter en proaktiv og engasjerende person som vil vre med p bygge opp en ny AML-funksjon innenfor Corporates & Institutions (C&I) i Oslo.

Som AML Advisor vil du jobbe i vrt Client Service Management team lokalisert i Oslo, hvor vi daglig er i kontakt med bankens Corporate-kunder.

Du vil jobbe tett med Client Service Managers og har overordnet ansvar for at vi til enhver tid har den kjennskapen til vre kunder som vi trenger for srge for at banken og kundene ikke medvirker til hvitvasking eller annen form for konomisk kriminalitet.

Rollen innebrer tett kundekontakt, samt utstrakt samarbeid med bankens produktspesialister innen AML og andre fagomrder. Teamet som arbeider med dette i C&I bestr i dag av ca 110 personer basert i Norden og Baltikum, med hovedvekt i Kbenhavn og Vilnius.

I stillingen vil du utfre Due Diligence p vre kunder innen C&I-segmentet, samt kontrollere kundeinformasjon mot de til enhver tid gjeldende krav innen hvitvaskingsomrdet (AML) og utfre risikovurderinger basert p vr kjennskap til kunden. Du kommer til innhente data fra kundene og din viktigste oppgave blir sikre en god kundedialog.

I arbeidet med datainnsamling kommer du i kontakt med kunder via e-post, telefon og fysiske mter. Du vil jobbe tett med kundeansvarlige og spesialister i banken. P sikt vil rollen ogs inkludere on-boarding av nye kunder.

Da det er en internasjonal avdeling vil du ha mye kontakt med kolleger i andre land. Noe reisevirksomhet m derfor pregnes.

For kunne lykkes i rollen br du du har hyere konomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring fra bank, spesielt i kunderettet stilling. Du har et analytisk tankesett, og evner samtidig alltid sette kunden frst i arbeidet du gjr.

Ditt arbeid preges av hy nyaktighet og du har alltid fokus p levere god kvalitet. Ambisjon er noe vi deler, og du vil betegnes som proaktiv med hy motivasjon og energi. Du presterer best nr du kan jobbe selvstendig som en del av et team og motiveres av gode kundeopplevelser.

Dine kollegaer vil omtale deg som profesjonell, initiativrik og omgjengelig. Din tillitvekkende adferd og evne til levere resultater vil bidra til din og bankens suksess.

Stillingen krever meget gode kommunikasjonsferdigheter bde i norsk og engelsk.

Vi tilbyr

En spennende stilling med ansvar for bankens viktigste kunder, hvor du samarbeider tett med vre dyktige kolleger, s vel som resten av organisasjonen lokalt og globalt. En variert og utfordrende jobb i et hektisk milj preget av takhyde og positivitet.

Du fr unik kjennskap til banken og store muligheter for bde personlig og faglig utvikling. Du vil oppleve stor fleksibilitet og frihet under ansvar, hvor man selv styrer mye av arbeidstiden og dagen selv.

Interessert?

Ved sprsml om stillingen er du velkommen til kontakte Head of Client Service Management Norway, Rune Nss-Johansen p telefon +47 928 91 333 eller e-post rns@danskebank.com.

Send sknad og CV senest 22.04.2019.

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale rtter og med broer til resten av verden. I over 145 r har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med realisere sine ambisjoner.

Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi ogs livsforsikring og pensjon, boligln, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester.icon no score

See how you match
to the job

Find your dream job anywhere
with the LiveCareer app.
Mobile App Icon
Download the
LiveCareer app and find
your dream job anywhere
App Store Icon Google Play Icon
lc_ad

Boost your job search productivity with our
free Chrome Extension!

lc_apply_tool GET EXTENSION

Similar Jobs

Want to see jobs matched to your resume? Upload One Now! Remove
Client Service Manager Corporates & Institutions Oslo

Danske Bank

Posted 2 weeks ago

VIEW JOBS 4/5/2019 12:00:00 AM 2019-07-04T00:00 Vi i Danske Bank søker en strukturert og proaktiv person til avdelingen Client Service Management. Er det deg vi søker? Teamet består i dag av 5 dyktige kolleger i Oslo, men som organisatorisk tilhører en større nordisk avdeling. I rollen som Client Service Manager vil du ha daglig kontakt med bankens corporate kunder innenfor Large Customers segmentet. Rollen innebærer tett kundekontakt samt utstrakt samarbeid med bankens produktspesialister fra Cash Management, Bedriftsservice, Låneservice og Kreditt. I Danske Bank tror vi at godt samarbeid internt på tvers av fagområder skaper de beste kundeopplevelsene. I praksis betyr det at vi spiller hverandre gode og er opptatt av å bruke spisskompetansen til de ulike fagmiljøene i banken for å sikre at kundene ivaretas på den beste måten. Hvem er du? Kandidaten vi søker er positiv, nøyaktig og effektiv. Vi ser også etter kandidater som motiveres av en arbeidsdag med høyt tempo. Du vil inngå i et ambisiøst kundeorientert team. Erfaring med kreditt og arbeid fra tilsvarende rolle er en fordel. Rett kandidat har høyere økonomisk utdannelse. Din arbeidshverdag hos oss vil være svært variert. Det å være et bindeleddet mellom kunder og resten av organisasjonen i Danske Bank er en viktig oppgave, og det å identifisere og forstå kundens behov er noe som faller deg lett. I tillegg til kredittarbeid, vil koordinering av kundeforespørseler både internt og eksternt være sentrale oppgaver. I tett samarbeid med kundeteamet vil du bidra til å skape merverdi for både kunden og banken. Er du som oss ambisiøs, endringsvillig og sulten vil du også få delta i ulike prosjekter på tvers av organisasjonen. Stillingen krever meget gode kommunikasjonsferdigheter både i norsk og engelsk. Vi tilbyr En spennende stilling med ansvar for bankens viktigste kunder, hvor du samarbeider tett med våre dyktige kolleger, så vel som resten av organisasjonen lokalt og globalt. En variert og utfordrende jobb i et hektisk miljø preget av takhøyde og positivitet. Du får unik kjennskap til banken og store muligheter for både personlig og faglig utvikling. Du vil oppleve stor fleksibilitet og frihet under ansvar, hvor man selv styrer mye av arbeidstiden og dagen selv. Vi holder til i fine og lyse lokaler midt på Aker Brygge i Oslo. Interessert? Ved spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Head of Client Service Management Norway, Rune Næss-Johansen på telefon +47 928 91 333. Send søknad og CV senest 22.04.2019. Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale røtter og med broer til resten av verden. I over 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å realisere sine ambisjoner. Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi også livsforsikring og pensjon, boliglån, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester. Danske Bank Oslo MN

AML Advisor, AML Corporates, Corporates & Institutions, Oslo

Danske Bank